Program


Apák, anyák robot üzemmódban - LÉDER LÁSZLÓ pszichológus előadása

Apák, anyák robot üzemmódban - LÉDER LÁSZLÓ pszichológus előadása

Apák, anyák robot üzemmódban. Lehet másképp is csinálni?
Ötletek és technikák az egyszerűbb szülőség érdekében
Léder László pszichológus előadása a Lelki Egészség Világnapja alkalmából!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 17:00

Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítójának előadása, nem csak édesapáknak és persze nem csak édesapákról!
Az elmúlt évtizedekben igazi "apa forradalom" vette kezdetét, melynek eredményeképpen egyre több fiatal, tudatos, a gyermekeivel foglalkozni kívánó édesapa jelent meg. Mindenki egyre jobb apává szeretne válni, hogy ne csak a feladat része jusson neki, hanem az öröm is.
Időről időre merülnek fel kérdések mindenkiben a szülővé, családdá válás rögös útján, hogyan lehetnének a fiatalok elég jó szülők és egyben társak úgy, hogy útközben ne veszítsék el önmagukat, elveiket. Kövessék, vagy ne kövessék a több oldalról hozott családi mintákat, társadalmi trendeket? Hol és mikor húzzák meg az egészséges határaikat? Meddig rugalmasság és mi után önfeladás, ha lemondanak valamiről útközben? Hogyan teremtsék meg életükben az új egyensúlyt? Hogyan viszonyuljanak a különböző nemű, korú, habitusú gyermekeikhez esetleg attól függően, hogy az hányadikként érkezett a családba. Hiszen más
szerep jut a gyerekeknek, ha az éppen a nagy elvárasokkal várt Elsőszülött, a Középső annak sokat emlegetett hátulütőivel, vagy épp az ajándékként megélt Harmadik a sorban? Tudnak-e segíteni a nagyszülők, és ha igen, hogyan tegyék ezt jól? Hogyan változott a világ a több generációs családi modelltől napjainkig?  Számtalan kérdés, téma, és gondolat, amiről az előadás után még beszélgethetünk.

Léder László pedig, aki immár visszatérő vendégünk, profi szakemberként és gyakorló lányos édesapaként, humorával, kedvességével és bölcsességével teszi oldottá az előadást követő beszélgetést.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat