Program


Aranyhúrocska és a három cselló - Üveggyöngyjáték

Aranyhúrocska és a három cselló - Üveggyöngyjáték

kamara.hu – a Zeneakadémia kamarazenei fesztiválja
Aranyhúrocska és a három cselló
Üveggyöngyjáték
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 11:00

Simon Izabella és a kamara.hu művészei Szerkesztő-műsorvezető: Simon Izabella A fesztivál művészeti vezetői: Simon Izabella és Várjon Dénes

Gyerekekhez való különleges érzékenység és érzék, gondosan megtervezett mesék, precízen válogatott és a legmagasabb minőségben megszólaló zeneművek, kiváló előadók – ez jellemzi Simon Izabella gyerekprogramjait. A Kamara.hu népszerű eseményén idén egy trilógia zárótörténete kerül terítékre: A kis piros hegedű (és a gonosz, nagy cselló), valamint a Hamucsellócska után az Aranyhúrocska és a három cselló meséje kerekíti le a sokoldalú gordonkaművész, Steven Isserlis szövegére és az Oscar-díjas Anne Dudley zenéjére született darabok sorát. Az Aranyfürtöcske és a három medve eredeti történetének átdolgozása a fesztivál zenészeinek és a Zeneakadémia hallgatóinak előadásában szólal meg. A társművészetek bekapcsolásának ezúttal a koncerten – ahogy a fesztivál vezérfonalát jelentő Az üveggyöngyjátékban – különösen fontos szerep jut. A moderáláson túl pedig Simon Izabella ismét körüljár egy témát is, méghozzá a zene hangjai által életre kelő játékok varázslatos világát.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

keserves bohózat két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat