Program


Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás: Livingstone KIEGÉSZÍTŐ dedikálójegy (LIMITÁLT!)

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás: Livingstone KIEGÉSZÍTŐ dedikálójegy (LIMITÁLT!)

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás: Livingstone KIEGÉSZÍTŐ dedikálójegy (LIMITÁLT!)
JEGYÁR: 2000 ft
CSAK ARCADIA BELÉPŐVEL EGYÜTT ÉRVÉNYES!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 3. szombat, 19:00

Novemberben Budapestre, az Arcadia részeként megrendezendő PixelConra érkezik Ian Livingstone, korunk egyik kiemelkedő fantasy írója, egyebek mellett a Tomb Raider Lara Croft-jának szülőatyja. Magyarországon munkásságát legtöbben a Kaland, játék, kockázat sorozatból ismerjük. Csak ezek a művek több mint 18 millió (!) példányban keltek el a világon

Az élő legenda november 3-án, szombaton délután tart előadást az Arcadián. A dedikálójegyet megvásárlók számára az előadás idejére a színpad előtt kizárólagos ülőhelyeket,  fejhallgatón keresztül exkluzív szinkron tolmácsolást magyar nyelvre, fotózást, valamint természetesen az előadás után garantált dedikálási lehetőséget biztosítunk. (Egy dedikáció kérő körülbelül fél percet tölthet a mesterrel, az aláíráshoz 1-1 plakátot is adunk majd. )


A DEDIKÁLÓJEGY KIZÁRÓLAG ONLINE, ELŐVÉTELBEN VÁSÁROLHATÓ MEG!


 

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat