Program


Ars Sacra Fesztivál - Zenés foglalkozás Nagy Mária vezetésével, közreműködik Matuz Gergely

Ars Sacra Fesztivál - Zenés foglalkozás Nagy Mária vezetésével, közreműködik Matuz Gergely

Interaktív zenés foglalkozással, hangszerbemutatóval, játékokkal, tánccal és énekekkel várjuk gyermekeket és szüleiket! 11:00 órától a kisiskolások számára tartunk foglalkozást a MOMKult kupolatermében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 4. szombat, 11:00

Ars Sacra Fesztivál - Zenés foglalkozás Nagy Mária vezetésével, közreműködik Matuz Gergely
kisiskolás korosztály számára (6-10) év

A nagyobbaknak Nagy Mária 11:00 órától tart zenés foglalkozást, Matuz Gergely fuvolaművész közreműködésével. Kisiskolás gyermekek részére ajánlott a hangszerbemutató, melyben közvetlen közelségből láthatnak egy-egy hangszert egy közös zenei játékon keresztül. A fuvola lesz az elsődleges bemutatásra kerülő hangszer, de a furulya, fife, piccolo, hegedű, gitár is megszólal majd. Matuz Gergely olyan fuvola művész, aki szórakoztató, ifjúságnak is lebilncselő előadásával, humoros dolgokat oszt meg közönségével a fuvoláról és annak családtagjairól. Gyerek ütős hangszerekkel a közönség is részese lehet a zenélésnek. Nagy Mária, mint az Operaház zeneművésze és gyerek előadásainak “játékmestere” használja ki a gyerekek interaktivitását.

A program az Ars Sacra Fesztivál keretei között valósul meg.

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

Ajánló


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

keserves bohózat két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat