Program


ART Collector Workshop - Bérlet

ART Collector Workshop - Bérlet

A műtárgy.com és az Art Advisory Budapest elindítja ART Collector Workshop képzését, amelyen a gyűjtők, műtárgyvásárlók a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat sajátíthatják el a szakma legjobbjaitól: megtudhatjuk milyen előkészületek szükségesek az aukción és a galériában történő vásárláshoz; a műtárgyvásárlás során milyen befektetési szempontokat kövessünk?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 22. csütörtök, 17:00

ART COLLECTOR Workshop

A műtárgy.com és az Art Advisory Budapest elindítja ART Collector Workshop képzését, amelyen a gyűjtők, műtárgyvásárlók a legfontosabb gyakorlati tudnivalókat sajátíthatják el a szakma legjobbjaitól: megtudhatjuk milyen előkészületek szükségesek az aukción és a galériában történő vásárláshoz; a műtárgyvásárlás során milyen befektetési szempontokat kövessünk? Egy gyakorlott műgyűjtőtől megtudhatjuk, a „mindennapi műgyűjtés” legizgalmasabb kérdéseit. Szakértői szemmel járjuk végig az Art Market Budapest nemzetközi képzőművészeti vásár standjait, az interaktív vezetés során megismerjük a kortárs művészek klasszikusait, felfedezzük a fiatal tehetségeket. A résztvevők az Art Market Budapest jóvoltából VIP kártyát és VIP csomagot kapnak.

A kis létszámú alkalmak első részében interaktív előadást hallhatnak a résztvevők, a szünetekben networkingre, véleménycserére nyílik lehetőség. Minden alkalom második felében az előre megkapott, gyakorlati felkészítő feladatokat beszéljük meg közösen, és minden egyéni kérdésre is választ kapunk.

A képzésen max. 10 fő vehet részt az előadás helyszíneken, a további résztvevők számára online részvételt biztosítunk, őket is aktívan bevonva az előadásokba és a feladatokba.

Workshop időpontjai: 

október 22. 17.00

október 26. 18.00

november 2. 18.00

november 9. 18.00

november 16. 18.00


Minimum létszám: 5 fő

Időtartam: 120 perc/alkalom

Kinek szól a képzés?
- gyakorlati műtárgypiaci tudást keresőknek
- műtárgyvásárlóknak
- gyűjtőknek
- műtárgybefektetőknek

Korábbi hallgatóink mondták:

„Profi cég minőségi előadásokkal hiteles, szakértő előadókkal.”

„A műtárgyvásárlás, műtárgybefektetés iránt érdeklődőknek kiváló belépő pont, érdekes előadásokkal, témákkal, hasznos tanácsokkal, lelkes és profi szervezőkkel.”

„Olyanoknak ajánlanám a képzést, akik szeretnének bennfentes információkhoz jutni, párbeszédes formában tanulni, új ismereteket megszerezni, megvitatni.”

Hamarosan Art Collector Workshop 2.0 indul, az alapokon túl!  

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat