Program


Babra koncert

Babra koncert

A déli szláv népek és a Balkán ezerarcú zenei hagyományait újjáélesztő Babra, új műsorában közel százéves vajdasági gyűjtések anyagához nyúl és a délszláv gyökerű saját szerzeményeik bemutatják e zenei kultúra mai napig élő, változó jellegét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 11. szerda, 19:30

Babra: Száz év tambura
08.11. 19:30 - 20:30 (esőnap másnap 08.12)

A déli szláv népek és a Balkán ezerarcú zenei hagyományait újjáélesztő Babra egyéniségét a tamburák egysége, a klarinét és a harmonika összhangja határozza meg, amelyre koronaként kerül az a régies hangvételű, többszólamú éneklésmód, amely arra az unikális és kiveszőben lévő repertoárra jellemző, amelyet ma már csak a közép-európai régióban ismernek a nyelvet is már el-elfeledő szerbek és más balkáni népcsoportok. Új műsorukban közel százéves vajdasági gyűjtések anyagához nyúlnak és a délszláv gyökerű saját szerzeményeik bemutatják e zenei kultúra mai napig élő, változó jellegét.

A zenekar tagjai: Varga Veronika, Babcsán Bence, Koller Dániel, Pozsonyi Dávid, Réti Benedek

Járványügyi szabályok

A Benczúr Kerti Esték Népzenei koncertsorozatát  - a jelenleg érvényben lévő szabályozásnak megfelelően  - védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a felügyeletük alatt lévő kiskorú személyek számára látogathatják.  A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány, vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.

A rendezvény szabadtéri, így a maszk használata csak a beléptetéskor és a pultnál kötelező. A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.  Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

Kapunyitás: 18 órakor

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat