Program


Aktuális előadások



bácskai juli pszichoszínháza

 

helyszín VÁROSI IFJÚSÁGI KLUB

A Budaörsi Latinovits Színház meghívására szerepel Bácskai Juli Pszichoszínháza minden hónapban egyszer, a Városi Ifjúsági Klub helyiségében. A színházalapító-író- pszichológus szakértő forgatókönyvére improvizálnak a színészek. Egy színész “kintről”, egy színész “bentről”. Közbehegedül Bóna János. A néző is megszólalhat, de csak, ha akar. Minden előadás=premier, egyszeri és megismételhetetlen. Pszichológia és színház.

***

10. 19. Böröndi Bence és Varga Ádám

11. 23. Hartai Petra és Szabó Kimmel Tamás

12. 14. Bohoczki Sára és Fenyő Iván

***

Miért PSZICHO? Miért SZÍNHÁZ? Mert mindenkinek ismerősek a témák: szerelem, vágy, féltékenység, párkapcsolati harcok, generációk vitája, szenvedélyek, szenvedélybetegségek –humorral, iróniával előadva- pszichológus szakértővel. Alapító-ötleadó-író-rendező-szakértő-műsorvezető-menedzser-producer-kellékes-titkár-igazgató: Bácskai Juli pszichológus „szabadSZÓműves”

A PSZICHOLÓGUS kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket. Előadásonként 2 színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére. Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. VÁNDORSZÍNHÁZ: házhoz megyünk fesztiválokra, céges rendezvényekre, iskolákba -igény szerint alakítva a témát.

A néző is megszólalhat, de csak ha akar!

Originális színházi műfaj, 395+ előadás.

Minden előadás = premier.

 

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat