Program


BAJDABÁ TÖRTÉNETEI - Színes Falu Csoport

BAJDABÁ TÖRTÉNETEI - Színes Falu Csoport

Előadásaink időtartama: kb 45 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 13. szombat, 11:00

A mese egy szorgalmas asszonyról és lusta férjéről szól. A lusta férjet semmi más nem érdekli csak az örökös játék és tréfálkozás. Ezért az asszony, hogy férjét rávegye egy kis munkára, közös játékba, tréfálkozásba hívja. Kisidő múlva a történetekhez előkerülnek a bábok is. A bábelőadásban megelevenedik a leleményes kakaska kalandja, kecskemama és a farkas története és az oktondi majom és a bölcs békák meséje. A vidám történetet hangulatos zene kíséri.

Az előadásokat Tatai Zsolt és Krista Anita játsszák.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat