Program


Mazsola szülinapja - Csodálatos mesedallamokkal

Mazsola szülinapja - Csodálatos mesedallamokkal

Az esemény megvalósításában a Mazsola Játszóház is részt vesz, játékos programokkal készülünk a sztárfellépő pedig az Alma Együttes lesz, akik igazi farsangi hangulatot teremtenek majd a BÁKK-ban!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 22. vasárnap, 9:00

BÁKK Manó Farsangja az Alma Együttessel
Kapunyitás: 15:00

2020-ban hagyományteremtő szándékkal családi vasárnapokra invitáljuk a kicsiket és nagyokat. Az első ilyen programot február 23-án vasárnap délután rendezzük, ahol egy fergeteges jelmezbálba invitáljuk a gyerkőcöket és a szülőket. Az esemény megvalósításában a Mazsola Játszóház is részt vesz, játékos programokkal készülünk a sztárfellépő pedig az Alma Együttes lesz, akik igazi farsangi hangulatot teremtenek majd a BÁKK-ban!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat