Program


Ballada-menü

Ballada-menü

A Ballada-menü egy négyfogásos színházi lakoma. Az egyes fogások különböző balladák, melyeket színházi beavató program kísér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 11. kedd, 16:00

BALLADA-MENÜ

A Ballada-menü egy négyfogásos színházi lakoma. Az egyes fogások különböző balladák, melyeket színházi beavató program kísér.

Az előadást két változatban játsszuk: 16 éven aluliaknak és 16 éven felülieknek. Kedves nézőink érkezéskor az étlapunkon szereplő, eredeti Arany János-recept alapján készült főételekből, valamint népies jellegű desszertek közül válogathatnak a helyszínen.

Amit jó tudni:
- A diákokat, érkezéskor, az egyes balladák balladai fordulatai, az adott fogás alkotó elemei fogadják egy táblára felírva.
- 24 ilyen balladai fordulatot látnak.
- Mindegyik fogás (ballada) három alkotó elemet (balladai fordulatot) tartalmaz.
- 12 balladai fordulat lehet a rendelésen. Ezekből „főzzük” az aznapi Ballada – Menü négy fogását.

Az előadás időtartama kb. 95 perc.

RENDEZŐ: Quintus Konrád és Szilvási Dániel

Szereplők:
Básti Andrea, Bergendi Áron, Holczinger Szandra, Madár Tamás, Pomlényi Attila, Szilvási Dániel

Dramaturg : Balassa Eszter
Díszlet, jelmez: Juhász Kati
Zene: Szilvási Dániel
DJ, beatbox: Fekete János Jammal
Mozgás: Cortés Sebastián
Animáció: Szabó-Nyulász Melinda
Rajzok, kellékek: Heim Fanni Alexandra
Ügyelő: Pethő Dávid, Király Sándor



Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat