Program


Barabás Lőrinc: Metamorfózis

Barabás Lőrinc: Metamorfózis

A koncert első felében Barabás Lőrinc legújabb, Algorythms című szólólemezéről játszik, majd a Metamorfózis ősbemutatója következik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 20:00

Barabás Lőrinc: Metamorfózis

Barabás Lőrinc az Eklektrickel a popzenében teremtett új stílust, kvartettjével mindössze két év alatt került a hazai jazzszíntér élvonalába, szólóanyagával pedig immár ötödször turnézik az Egyesült Államokban. Az utóbbi időben komolyzenei kompozíción dolgozott, melyet a Budapest Chamber Sinfonietta mutat be a közönségnek.

„A többtételes mű nem egy konkrét történetet mesél el, hanem különböző hangulatokat, életérzéseket jelenít meg. Eddigi zeneszerzői tevékenységem során apró vázlatok, ötletek sokaságát formáltam hol a kvartett, hol a szólószettem hangszereire, de a szimfonikus zenekar hangzása is régóta foglalkoztat. Jegyzeteim között nagyon sok ötlet, hangzás, dallam gyűlt össze, amelyeket egy erre a felállásra komponált műben fogok most megvalósítani.” (Barabás Lőrinc)

A koncert első felében Barabás Lőrinc legújabb, Algorythms című szólólemezéről játszik, majd a Metamorfózis ősbemutatója következik.

Közreműködik:  Budapest Chamber Sinfonietta
Művészeti vezető:  Veér Csongor

Ajánlatunk


vígjáték két részben

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat