Program


Bárzongorista verseny – döntő, napijegy

Bárzongorista verseny – döntő, napijegy

Országos Bárzongorista-verseny Cziffra György emlékére – Döntő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. kedd, 15:20

Az ország 5 legjobb bárzongoristájának egyenként fél órás műsora a legendás Gerbeaud Cukrászda rendezvénytermében! Kihagyhatatlan annak, aki szereti a zenei különlegességeket, a hagyományok egyedi élményt nyújtó újjáéledését.

A pesti éjszakák legendás kávézói és mulatói egykor kimagasló előadóművészeket léptettek fel, közöttük a később világhírűvé vált zongoraművészt, Cziffra Györgyöt, akinek az emléke előtt a mostani verseny tiszteleg. A Bárzongorista-verseny célja a nemes hagyományokkal rendelkező, már-már feledésbe vesző bárzongorázás művészi értékeinek megóvása, mai művelőinek bemutatása. Érdemes megismerni őket, méltóak a nagy elődökhöz!

A döntőben a középdöntő során kiválasztott 5 legjobb versenyző méri össze tudását. A sztárokat is felsorakoztató zsűri tagjai: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Batta András Széchenyi-díjas zenetörténész, Dráfi Kálmán Liszt-díjas zongoraművész, Érdemes művész, Fűzy Gábor bárzongorista, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetettje, Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómia alapító tulajdonosa, valamint Sárik Péter Erkel-díjas jazz-zongoraművész, zeneszerző.

A zenei változatosság garantált, hiszen minden versenyző műsorában szerepelnie kell magyar, illetve külföldi jazz- és könnyűzenének, filmzenének, örökzöld sanzonoknak, valamint operettrészleteknek, ezenkívül egy klasszikus zenei témára készített önálló feldolgozásnak is. A verseny után a zsűri  hirdeti ki, ki nyeri az 1., 2. és 3. díjat.

Jöjjön el az ország legjobb bárzongoristáinak versenyére, és váltson jegyet a Díjkiosztó gálakoncertre is!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Ajánló


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Rideg Sándor INDUL A BAKTERHÁZ (falusi bohózat két részben) Hevesi Sándor Színház

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat