Program


Bárzongorista verseny – döntő, napijegy

Bárzongorista verseny – döntő, napijegy

Országos Bárzongorista-verseny Cziffra György emlékére – Döntő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. kedd, 15:20

Az ország 5 legjobb bárzongoristájának egyenként fél órás műsora a legendás Gerbeaud Cukrászda rendezvénytermében! Kihagyhatatlan annak, aki szereti a zenei különlegességeket, a hagyományok egyedi élményt nyújtó újjáéledését.

A pesti éjszakák legendás kávézói és mulatói egykor kimagasló előadóművészeket léptettek fel, közöttük a később világhírűvé vált zongoraművészt, Cziffra Györgyöt, akinek az emléke előtt a mostani verseny tiszteleg. A Bárzongorista-verseny célja a nemes hagyományokkal rendelkező, már-már feledésbe vesző bárzongorázás művészi értékeinek megóvása, mai művelőinek bemutatása. Érdemes megismerni őket, méltóak a nagy elődökhöz!

A döntőben a középdöntő során kiválasztott 5 legjobb versenyző méri össze tudását. A sztárokat is felsorakoztató zsűri tagjai: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Batta András Széchenyi-díjas zenetörténész, Dráfi Kálmán Liszt-díjas zongoraművész, Érdemes művész, Fűzy Gábor bárzongorista, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetettje, Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómia alapító tulajdonosa, valamint Sárik Péter Erkel-díjas jazz-zongoraművész, zeneszerző.

A zenei változatosság garantált, hiszen minden versenyző műsorában szerepelnie kell magyar, illetve külföldi jazz- és könnyűzenének, filmzenének, örökzöld sanzonoknak, valamint operettrészleteknek, ezenkívül egy klasszikus zenei témára készített önálló feldolgozásnak is. A verseny után a zsűri  hirdeti ki, ki nyeri az 1., 2. és 3. díjat.

Jöjjön el az ország legjobb bárzongoristáinak versenyére, és váltson jegyet a Díjkiosztó gálakoncertre is!

Ajánlatunk


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Vámos Miklós estje arról, hogy mit tehetünk, ha édesanyánkról az jut eszünkbe: a halálnak van humorérzéke. Az előadás hossza 100 perc szünet nélkül.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Helyi érdekű zenés sóműsor az idei karneválszínházi előadásunk Vinnai András tollából és rendezésében.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat