Program


Bebel Gilberto koncert / BTF 2019

Bebel Gilberto koncert / BTF 2019

Budapesti koncertjén visszatér zenei gyökereihez, és egyetlen gitár kíséretével, duóban áll a Budapest Jazz Club színpadára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 18. csütörtök, 21:00

A brazil származású, New Yorkban született Bebel Gilberto neve valósággal összeforrott a bossa nova stílussal. Édesapja a világhírű énekes-gitáros, João Gilberto, édesanyja a szintén világhírű énekesnő, Miúcha. Bebel gyermekkorától kezdve New York és Rio között ingázott, s talán nem túlzás kijelenteni, hogy zenéjében ez a két város olyan szerepet játszik, mint egy hatalmas híd két pillére.
„Édesapámtól tanultam meg, hogyan törekedjek minden pillanatban a tökéletességre, édesanyámtól pedig azt, hogy hogyan ne.” Karrierjének kezdetén édesanyja mellett bontogatta szárnyait, mindössze hétévesen lehetőséget kapott, hogy közreműködjön Miúcha és a stílus másik meghatározó formátumú komponista-előadója, Antônio Carlos Jobim közös lemezén. Két évvel később pedig már Stan Getzcel közösen koncertezett a Carnegie Hallban.
Budapesti koncertjén visszatér zenei gyökereihez, és egyetlen gitár kíséretével, duóban áll a Budapest Jazz Club színpadára.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat