Program


Békási Kertmozi: A meztelen dobos

Békási Kertmozi: A meztelen dobos

Vagy harminc esztendővel ezelőtt a Fish nevű dobost kirúgta a rockzenekar, amely utána világhírű lett. A rock szerelmese viszont egy telefonos ügyfélszolgálatnál kötött ki, és senki sem hiszi el neki, hogy egykor a sztárok társa volt. A három évtizedes kényszerpihenő után Fish másodszor is megpróbál sztár lenni...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 29. szerda, 20:30

A meztelen dobos
(amerikai vígjáték, 102 perc, 2008)

Vagy harminc esztendővel ezelőtt a Fish nevű dobost kirúgta a rockzenekar, amely utána világhírű lett. A rock szerelmese viszont egy telefonos ügyfélszolgálatnál kötött ki, és senki sem hiszi el neki, hogy egykor a sztárok társa volt. A három évtizedes kényszerpihenő után Fish másodszor is megpróbál sztár lenni. Amikor gimis unokaöccse diákbandájából a dobost szobafogságra ítéli az anyja, a nagy idők kis tanúja ugrik be a helyére. Megfogadja, ha törik, ha szakad, rockisten lesz belőle. Az új együttes koncertre készül a túlkoros, túlsúlyos és túl lelkes dobosával együtt.

Rossz idő esetén esőnap másnap csütörtök.
30 perc vetítés után a rendezvény megtartottnak minősül.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A székely kapu az ősi erő, a hit, a remény, az Istenhez való tartozás jelképe, kommunikációs csatorna ég és föld között. Három oszlopa a test, a lélek és a szellem egységére utal, faragásai védelmi, kegyelmi és áldást adó szimbólumok.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat