Program


Belle és Sébastien - Egy új kaland (Csortos)

Belle és Sébastien - Egy új kaland (Csortos)

A dacos városi fiúnak életében először kell birkákra vigyáznia, amihez semmi kedve. A vidéki élet azonban új kalandokat is tartogat számára. Egy nap megismeri a hatalmas és gyönyörű Belle-t. A barátságos kutyussal rosszul bánik gazdája, ezért az eb sokszor elszökik otthonról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 9. vasárnap, 10:30

Belle és Sébastien - Egy új kaland / Belle et Sébastien: Nouvelle génération
francia családi kalandfilm, 96 perc, 2022
magyar nyelven

Rendező: Pierre Coré
Szereplők: Mensah Rouanet, Michčle Laroque, Alice David

A 10 éves Sébastien kénytelen a hegyekben tölteni a szünidőt a nagymamájával és a nagynénjével. A dacos városi fiúnak életében először kell birkákra vigyáznia, amihez semmi kedve. A vidéki élet azonban új kalandokat is tartogat számára. Egy nap megismeri a hatalmas és gyönyörű Belle-t. A barátságos kutyussal rosszul bánik gazdája, ezért az eb sokszor elszökik otthonról. Belle és a fiú között hamar barátság alakul ki, Sébastien pedig kész bármit megtenni újdonsült barátja védelmében.

Forgalmazó: ADS Service

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat