Program


BEMUTATÓ - KIS ESTI VAKSÁG • Pataky Klári Társulat

BEMUTATÓ - KIS ESTI VAKSÁG • Pataky Klári Társulat

A világ körülöttünk őrült módon felgyorsult, követhetetlenül ingergazdag, hangos és harsány lett, mi pedig a közöségi hálózatok korában, virtuálisan élve életünk jelentős részét, csendesen elmagányosodunk, miközben folyamatosan a figyelemért üvöltünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 30. csütörtök, 19:30

Bemutató - Kis esti vakság
Pataky Klári Társulat

Műfaj: kortárs
Felvonások száma: 1
Időtartam: 50 perc
Korhatár: +14


1,2,3…

Mintha a világunk utolsó pillanatainak visszaszámlálása zajlana.

A világ körülöttünk őrült módon felgyorsult, követhetetlenül ingergazdag, hangos és harsány lett, mi pedig a közöségi hálózatok korában, virtuálisan élve életünk jelentős részét, csendesen elmagányosodunk, miközben folyamatosan a figyelemért üvöltünk.

Élvezzük a fogyasztói társadalom, a közösségi hálózatok,a média előnyeit, élvezzük függőségeinket. Nárcisztikusak vagyunk, mindenhonnan saját képeink néznek vissza ránk, hinnünk kell, hogy jól vagyunk, hogy jó nekünk, hogy szeretnek minket.

 

Kis esti vakság…

 

Persze, tudjuk, hogy nagy a baj, de kényelmesek lettünk,és felelőtlenek.

Sodródunk, - netán esztelenül száguldunk? Annyira gyermekivétesz minket a kor, hogy képtelenek vagyunk a felelősségvállalásra?


“Ha nézhetsz, láss is. Ha látsz, figyelj oda.”

(Tanácsok könyve)


Mindez a tiszta táncnyelvén.

A Pataky Klári koreográfus köré szerveződő Pataky Klári Társulat 2003 óta rendszeresen bemutatókkal jelentkező, projekt szinten működő művészi formáció. Pataky Klári munkáiban folyamatosan művészi arculata megújítására, illetőleg egy csak rá jellemző formanyelv kialakítására törekszik. Darabjaiban minden egyes alkalommal új témákat és ezekhez új formákat keres. Munkájáért a szakma 2008-ban Lábán Rudolf-díjjal, 2014-ben Imre Zoltán-díjjal jutalmazta.

Táncolják: Bujdosó Anna, Bot Ádám, Lukács Levente, Rácz Réka, Temesvári Zsófia
Fényterv: Vajda Máté
Koreográfia: Pataky Klári
Zenei munkatárs: Hámor József
Produkciós munkatárs: Hegyesi Rita

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat