Program


Bencs estek - Női szalon Zentai Edittel

Bencs estek - Női szalon Zentai Edittel

A mikrofon, a színpad és a zene a személyiségének védjegyeivé váltak. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században? Kiderül november 10-én a Női Szalonban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Női Szalon Zentai Edittel- Álomból valóság

Zentai Edit énekes, műsorvezető, ceremóniamester méltó novemberi vendége a Női Szalonnak, hiszen a Bencs estek keretében olyan hazai véleményformálókkal beszélget dr. Körtvélyfáy Eszter, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.

A mikrofon, a színpad és a zene a személyiségének védjegyeivé váltak. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században?  Kiderül november 10-én a Női Szalonban.

Gondolkodjunk újra együtt!

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat