Program


Bencs estek - Többszemközt: Csutkai Csaba

Bencs estek - Többszemközt: Csutkai Csaba

Csutkai Csaba fotóművész lesz április 30-án 17.30-tól a Bencs Villa vendége, akivel a Többszemközt estek házigazdája, Kováts Dénes beszélget.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 30. kedd, 17:30

A közismert és kedvelt nyíregyházi fotóművész középiskolás korától foglalkozik fényképezéssel és filmezéssel. Alkalmazott fotográfusként - a „tűtől a repülőig” - szinte mindent fényképez.
Aktívan részt vett Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye új vizuális marketing tervének építésében. 25 éven keresztül a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadásait dokumentálta, 30 éven keresztül a Sóstói Nemzetközi Érem- és Kisplasztikai Alkotótelep életét. 1975-ben a Szabolcs Filmstúdió vezetője. Itt feladata volt Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kulturális és társadalmi eseményeinek dokumentálása, valamint az amatőr fotós és filmes mozgalom újraindítása. 1978 óta önálló vállalkozóként dolgozik alkalmazott fotográfusként. A Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének tagja. A Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola alkalmazott fotográfiai szakon fényképészeti gyakorlatot oktatott.
Nevéhez önállóan vagy társszerzőként számos kötet, fotóalbum és más kiadvány fűződik. A házadba lépek c. kötetben a szatmári középkori templomokat mutatja be, az Egy falat Tündérmező megyénkbeli tájakra kalauzol, emellett fényképpel illusztrált tájjellegű étel recepteket tartalmaz, de például a tiszadobi Andrássy kastélyt is csodálatos fotókkal mutatja be egy albumban.
Pályájáról, szakmájáról, kudarcairól és élményeiről egyaránt beszél majd a képeivel gazdagon illusztrált esten.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat