Program


Bencs estek - Többszemközt: Gyuris Tiborral

Bencs estek - Többszemközt: Gyuris Tiborral

A Többszemközt beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról. Ezen az estén Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze lesz a meghívott.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 3. kedd, 17:30

Bencs estek - Többszemközt: Gyuris Tiborral

Gyuris Tibor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze lesz november harmadikán Kováts Dénes vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjén a Bencs Villában.

1989-ben statisztaként kezdte pályáját Nyíregyházán, a Gaál Erzsébet rendezte Dantonban debütált. A színészmesterséget nagyon komolyan veszi. Rajong a filmekért, fontos számára a harcművészet, az utóbbi években írói vénája is mind hangsúlyosabb szerepet kap.

A Többszemközt beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem.

Így lesz ez november harmadikán 17.30-tól is, amikor felidézik Gyuris Tibor bő harminc éves pályájának emlékezetes pillanatait, eközben szó lesz a színész-lét szépségeiről és nehézségeiről, emlékezetes alakításokról is. Az est során kiderül, mi a filmek és a harcművészetek szerepe a színművész életében, s hogy mi motiválta filmregények megírására.

Annyi bizonyos, érdekes beszélgetés helyszíne lesz november harmadikán a Bencs Villa, nézzék-hallgassák meg Önök is!

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat