Program


Bencs estek - Többszemközt: Kosik Anita

Bencs estek - Többszemközt: Kosik Anita

Kosik Anita, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművésze lesz szeptember elsején Kováts Dénes vendége. Az est folyamán szó lesz színészi pályafutásáról, szerepeiről, továbbá arról, miért tartja fontosnak az önképzést. Nem marad ki a témák közül a szerepalkotás nehézsége és a muzsikával való kapcsolata sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 1. kedd, 17:30

Többszemközt Kosik Anitával

Kosik Anita, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművésze lesz szeptember elsején Kováts Dénes vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjén a Bencs Villában.
Anita színes, vibráló egyéniség, a pörgés lételeme. Vallja, hogy a zene az kell. Számára a színház játszótér és munkahely, sőt, nemzeti kincs. Elmondása szerint Nyíregyházán érte el „színészi nagykorúságát”. Hetedik esztendeje tagja a Móricz Zsigmond Színház társulatának, itt ismerte meg élete párját, Gulácsi Tamást.

Az est folyamán szó lesz színészi pályafutásáról, szerepeiről Gondos Magdótól Velma Kellyn át Nickie-ig; továbbá arról, miért tartja fontosnak az önképzést. Nem marad ki a témák közül a szerepalkotás nehézsége és a muzsikával való kapcsolata sem.

A szeptember elsején 17.30-kor kezdődő beszélgetés során még számos érdekes kérdéskört érint a házigazda és vendége.

A tapasztalatok szerint a jegyek gyorsan fogynak, így érdemes mielőbb gondoskodni a belépőről!

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat