Program


Bencs estek - Többszemközt Kováts Dénessel

Bencs estek - Többszemközt Kováts Dénessel

Amikor a hóhért akasztják – ez a mondás olyankor is elhangzik, amikor a kérdező kerül a kérdezett szerepébe. Nos, december 10-én, kedden 17.30-tól egy ilyen rendezvénynek ad otthont a Bencs Villa, ugyanis Kováts Dénes újságíró, szerkesztő, a Többszemközt estek házigazdája ezúttal a másik székben ül majd: kérdezett lesz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 17:30

Többszemközt Kováts Dénessel

Amikor a hóhért akasztják – ez a mondás olyankor is elhangzik, amikor a kérdező kerül a kérdezett szerepébe.  Nos, december 10-én, kedden 17.30-tól egy ilyen rendezvénynek ad otthont a Bencs Villa, ugyanis Kováts Dénes újságíró, szerkesztő, a Többszemközt estek házigazdája ezúttal a másik székben ül majd: kérdezett lesz. 

Lévén, hogy az estet követő napon lesz 60 esztendős, az évforduló okot adhat számvetésre is: a beszélgetés során szó lesz több mint 30 esztendős újságíró pályafutásáról, emlékezetes történetekről, családról, zenéről, kutyáról, irodalomról, színházról és Nyíregyházához kötődéséről. A kérdező szerepét ezúttal Karádi Zsolt főiskolai tanár (barát, irodalmi-színházi játszótárs) vállalta magára.

December 10-én, kedden 17.30-tól talán kiderül, ki valójában az a figura, aki faggatni szokta a villa vendégeit: a színészt, az újságírót, az írót, a költőt, a fotóművészt, a protokoll szakértőt – vagy éppen a pálinkalovagot.

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Hangverseny látogatók tízezrei őrzik emlékezetükben azoknak a május 30-i koncerteknek az élményét, amelyeken Kocsis Zoltán gyermekek javát szolgáló jótékony célú…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat