Program


Berecz András estje

Berecz András estje

A Magyar Kultúra Napja alkalmából, 2020. január 21-én kedden 18 órától, Berecz András Kossuth-díjas népi mesemondó műsorát láthatják és hallhatják a KMO Művelődési Központban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 18:00

Berecz András az első dalokat édesanyjától tanulta, aki a híres kunhegyesi táncos, tréfa és nótafa, Tanka Gábor lányaként sok ilyet tudott. András Erdélyben, Moldvában, Felvidéken, Somogyban dalokat, meséket, tréfákat gyűjtögetett. Élete különféle vargabetűi után, melyek során rakodó segédmunkás, erdőművelő, útkarbantartó is volt hajszolt embertársai örömét keresgélő énekes, mesemondó lett. Kedves dalai és meséi a honát kereső és a nagyon szerelmes ember hallomásai, látomásai. Felnőttekhez szólnak inkább. Sok lemezt, kazettát, CD-t, rádió- és televízió felvételeket készített itthon, Európában, USA-ban és Kanadában is. Tanított magyar népzenét Kalotaszentkirályon, Jobbágytelkén, Sopronban, a torontoi York egyetemen, kanadai, amerikai nyári zenei táborokban, Hollandiában magánkurzusokon. Mesét mondott tolmácsok segítségével kanadai, észt, francia, holland, olasz, egyiptomi közönségnek is. Nem először jár a KMO-ban. Nagyon szereti a kispesti közönség, ezért úgy gondoltuk, újra meghívjuk hozzánk a kiváló művészt.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat