Program


Bernadette-A főnökasszony

Bernadette-A főnökasszony

Amikor megérkezik az Élysée-palotába, Bernadette Chirac (Catherine Deneuve) arra számított, hogy végre megkapja a megérdemelt pozíciót, hiszen mindig is férje árnyékában dolgozott, hogy a férje köztársasági elnökké váljon.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. kedd, 18:00

BERNADETTE – A FŐNÖKASSZONY

SZÍNES, FELIRATOS, FRANCIA ÉLETRAJZI FILM, 92’

R. Léa Domenach Sz. Catherine Deneuve, Michel Vuillermoz

Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor megérkezik az Élysée-palotába, Bernadette Chirac (Catherine Deneuve) arra számított, hogy végre megkapja a megérdemelt pozíciót, hiszen mindig is férje árnyékában dolgozott, hogy a férje köztársasági elnökké váljon. Mivel Bernadette-et félredobták, mert túlságosan régimódi, úgy dönt, hogy bosszút áll, és a média egyik főszereplőjévé válik.

Catherine Deneuve az egykori First Lady szerepében tér vissza. A 79 éves színésznő Jacques Chirac volt elnök feleségét alakítja, Michel Vuillermoz színész pedig a 2019-ben, 86 éves korában elhunyt elnököt formálja meg. A film rendezője Léa Domenach, Nicolas Domenach újságíró lánya, aki Franciaországban jól ismert újságíró és politikai kommentátor, aki Maurice Szafran-nal közösen írta Jacques Chirac háromkötetes életrajzát. Ennek tudatában a filmrendező jól ismerte a témát. A Bernadette című film azt ígéri, hogy a nézők egy magával ragadó utazást tesznek Bernadette Chirac, Jacques Chirac volt francia elnök feleségének életébe.

Ajánlatunk


Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

Corie Bratter – László Lili Paul Bratter – Rohonyi Barnabás Mrs. Banks, Corie anyja – Kerekes Éva Victor Velasco, felső szomszéd – Epres Attila Telefonszerelő – Ficzere Béla Díszlet: Zöldy Z. Gergely Jelmez: Pető Kata

Párizs a Margitszigetre költözik egy éjszakára! Tomboló zene, repülő fodrok, kalapok és csókok!

Ajánló


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat