Program


BEST OF GESZTI SISI NYÁR - Hangjegy Művészeti Fesztivál

BEST OF GESZTI SISI NYÁR - Hangjegy Művészeti Fesztivál

„VAN, AMI ANNYIRA ESZTELEN, HOGY CSAKIS MEZTELEN JÓ!”

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 29. csütörtök, 20:30

Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy... Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációt be tud indítani. Az igényes funkytól a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval szórakoztatja közönségét 2022-ben is. Ezek közül kiemelkedik egy vadonatúj, frissre hangolt sláger, az LGT egykori sikerének átdolgozása, az Embertelen dal! A Geszti rappel felszerelt változat a DJ Lotfi-Begivel közös munka során született meg, és folytatja a Rapülők hagyományait, felzárkózik a már klasszikussá vált Nem adom fel! és Ringasd el magad! mellé.

AZ EMBERTELEN DAL EMBERTELEN JÓ! nem lehet nem táncolni rá, ha megszólal.

MINDIG VAN FELJEBB!

Egyszerűen

Geszti Péter, miután 2020-ban a Jazz+Az csapattal töltötte meg az Arénát, 2021-ben a VeszprémFesten és a Tokaji Fesztivál Katlanban is teltházas koncertet adott. Ugyancsak tavaly, második margitszigeti koncertjén is 3 000 jegyvásárló bulizta magát jókedvűre a nagyszínpad nézőterén, és a karácsonyra hangszerelt Csillagszórás című koncertje is két alkalommal aratott nagy sikert a Művészetek Palotájában. 2022-ben a Best of Geszti csapata alig várja, hogy új programjával a nagyközönség elé léphessen.

A programot/előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat