Program


Beszélgetések a jövőről - Gazdaság

Beszélgetések a jövőről - Gazdaság

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 18:00

Mit válthat ki egy újabb gazdasági krízis, és hogyan hathatnak nálunk a globális rendszer zavarai?A szabadkereskedelmi rend valóban leáldozóban van? Igazán a Nyugat ügye ez, amint sokan vallják? Avagy a piaci rend vonzereje és hitelessége globális méretekben is sérül?

A gazdaság jövőjéről folytatott diskurzusunk alapját Bod Péter Ákosnak a HVG-ben is megjelent cikke és az arra reagáló írások képezik.

A „Beszélgetések a jövőről” vitasorozatot a The Economist “Open Future” című cikksorozata inspirálta. Célja az, hogy a legújabb technológiai kihívásokra és az ebből fakadó, mindennapjainkat is érintő kérdésekre kreatív és újszerű válaszok szülessenek, széleskörű eszmecsere alakuljon ki Magyarország kívánatos jövőjéről öt fő téma – Technológia, Gazdaság, Társadalom, Jó kormányzás és Geostratégia – mentén. 
A HVG felületein minden hónapban egy-egy kiemelt témáról folyik szakmai vita, amelynek zárásaként a felvetődött gondolatokról, megoldási javaslatokról, jóslatokról beszélgetnek a terület szakemberei a HVG Szalonban. 
A Gazdaság témájú Szalon vendégei:
Bod Péter Ákos egyetemi tanár, Győrffy Dóra egyetemi tanár, Oszkó Péter volt pénzügyminiszter, kockázatitőke-befektető ésAugusztin Anna a CEU Economics szakos hallgatója, a Rajk Szakkolégium tagja


A beszélgetést Farkas Zoltán, a HVG munkatársa moderálja

Jegyár: 1900 Ft
Időpont: 2018. november 15. 18:00
Helyszín: Rajk László Szakkollégium kiállító terem, 1085, Budapest, Horánszky utca 6.

A „Beszélgetések a jövőről” vitasorozat támogatója a GfK.
A rendezvény partnere a Rajk László Szakkollégium.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat