Program


Billy Prim Trio (GR/HU)
3

Billy Prim Trio (GR/HU)

A Billy Prim Trio ezúttal bemutatkozó albumával, a Thalassa című lemezzel érkezik az Opus Jazz Clubba.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 31. szombat, 20:00

Billy Prim Trio (GR/HU)

Közreműködik:
Billy Prim - dob
Blaho Attila - zongora
Bögöthy Ádám - nagybőgő
vendég: Csillag Júlia - ének

A jelenleg Magyarországon élő, fiatal görög dobos és zeneszerző, Billy Prim ahogy az életben, úgy a zenében is szeret új és új tájakat felfedezni, hogy aztán szemlélődéseiből meditatív és költői portrék szülessenek. Az Opus Jazz Clubba ezúttal bemutatkozó albumával, a Thalassa című lemezzel érkezik, amelyet magyar zenészbarátaival (Blaho Attila – zongora, szintetizátor, Horváth Andor – bőgő, Turcsányi Áron basszusgitár, Csillag Júlia – ének) rögzített. Az albumon szereplő kompozíciók saját belső tájainak felfedezésére hívják a hallgatót, míg végül a kellemesen áramló dallamok a Midnight Sea címet viselő, lemezzáró dalban a nyílt és békés tengerbe torkollanak. Ezek után nem meglepő az a tény, hogy Billy a zenére a spirituális megismerés eszközeként tekint. „Mindannyiunknak megvan a belső és törhetetlen magból fakadó szuperereje, és úgy érzem, emberként és művészként kötelességem ezt felfedezni” – mondta Billy. Ez a zenei önismereti út szabad improvizációkkal teletűzdelt, természetes hangzásképet, erős dallamstruktúrákat és a különböző műfaji elemek kreatív használatát eredményezi, hogy a hallgatót mindvégig lebilincselje.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat