Program


BLURRY

BLURRY

DUDA ÉVA TÁRSULAT
BLURRY


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 19:30

Quan Bui Ngoc, aki a nemzetközi hírű ’Les Ballets C de la B’ együttes tagja, és dolgozik többek közt a Peeping Tom társulatával is, meghívásunkra már több ízben járt Budapesten.
Nemzetközi workshopjai igen népszerűek, számtalan kurzust tart világszerte, a Duda Éva Társulat számára készített koreográfiáját ezúttal egy új helyszínen, a Jurányi Laborban nézheti meg a közönség. Quan szürreális munkája szokatlan, különleges, egyszerre szép és mégis dermesztő.

A közösség és az egyén harca végeláthatatlan történetekkel van tele. A kiszolgáltatottságunk, emberi mivoltunk elvesztésének ábrázolása egyszer elringat, másszor pedig kíméletlenül felráz és ráébreszt a mindennapok harcára. Ösztönszerű, elsöprő erő mozgatja a szereplőket, akik az ismerős érzéseket kendőzetlen őszinteséggel fogalmazzák meg.

Előadják: Egyed Bea, Simet Jessica, Csuzi Márton, Ivanov Gábor, Rusu Andor

Koreográfus: Quan Bui Ngoc
Zenei szerkesztő: Kovács Jeromos
Fénytervező: Payer Ferenc
Jelmez: Kiss Julcsi
Asszisztens: Csák Bea
Produkciós Vezető: Czveiber Barbara
Művészeti Vezető: Duda Éva

Külön köszönet: Szabó Rózsa
Támogatók: EMMI, NKA, Budapest Főváros XI. Került Újbuda Önkormányzata, Movien
Stúdió, Műhely Alapítvány
Fotó: Dömölky Dániel

Ajánlatunk


Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat