Program


Boban Markovic Orkestar: Mrak lemezbemutató koncert

Boban Markovic Orkestar: Mrak lemezbemutató koncert

Boban Markovic lemezbemutató koncertturnéja Magyarországon
Boban Markovic Orkestar Mrak című új lemeze toplistavezető!!!!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 14. kedd, 19:00

A világ legrangosabb nemzetközi világzenei toplistájának élére került a Boban Markovic Orkestar MRAK című albuma, melynek lemezbemutató koncertjével áll ezen az estén színpadra a zenekar. A World Music Charts Europe zsűrijében 27 ország mintegy 50 rádiós világzenei szakembere szavaz a hónap legjobb lemezeiről. Nemcsak júliusban, de augusztusban is a Boban Markovic Orkestar MRAK című albumát választották a világ legjobb lemezének, amely így az első helyen vezette a listát, majd még három hónapig volt benne a TOP 10-ben. Ez az egyik legrangosabb szakmai elismerés, amit egy album a nemzetközi világzenei piacon kaphat. A listát minden hónap 1-jén teszik közzé ahttps://wmce.de/oldalon. A nemzetközi sajtóban a Boban lemezét a Balkán zene nagy visszatérésének nevezték, és a Songlines Magazin a TOP OF THE WORLD címet adományozta neki, ami a világ legjobbjai közé emelte máris a frissen megjelent albumot. A MRAK (Sötétség) c. lemez magyar kiadó(!), a Fonó gondozásában jelent meg 2019. áprilisában, terjedelmét és hangulatát tekintve olyan, mint egy jó balkán buli a maga kihagyhatatlan csúcspontjaival és szomorúságba hajló mélységeivel. Egy olyan válogatás, amely egyszerre tradicionális és aktuális, ismerős és idegen, harsány és visszafogott. Az biztos hogy nehéz lesz ülve maradni a koncert alatt, mert a legújabb zenei anyagból még jobban árad az életöröm, mint eddig valaha... a modern HD elemek pedig új ajtókat nyitnak meg a fiatalabb generációk zenei ízlése felé is.

Jegyár: 5900 Ft

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat