Program


Boldizsár Ildikó-Volt egyszer egy ember, aki boldog akart lenni…

Boldizsár Ildikó-Volt egyszer egy ember, aki boldog akart lenni…

És? Mi történt vele? Sikerült neki? Hogyan csinálta? Mi volt a titka?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 18:00

Boldizsár Ildikó ezúttal a mesék boldog embereiről hoz történeteket, hogy rajtuk keresztül mutassa meg, mit tesznek a mesék hősei saját boldogságukért és mások boldogításáért. A boldogság titka a mesékben ugyanis nem a hősök jellemrajzában, az ellenfelek legyőzésében vagy az egyensúlyi helyzet megteremtésében rejlik, hanem valami egészen rendkívüli, ám mindannyiunk számára elérhető működésben: a létezésre való képesség megerősítésében. A mesehősök ebben a legjobbak és nekünk is megtanítják, hogyan kell ezt csinálni.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat