Program


Bon Bon Matiné - BA-LU EUfórikusok - Ludas Matyi

Bon Bon Matiné - BA-LU EUfórikusok - Ludas Matyi

A Balogh-Lukácsházi szerzőpáros Ludas Matyi történetét zenésítette meg, hogy a történet zenei feldolgozását is ismertté tegyék. A gyerekeknek szóló műveket alkotó szerzőpáros, korábbi produkciói után – Egy másik kiállítás képei, Tuba Tóbiás, Erdei Vigasságok, Kistigris –, ismét humoros történetet dolgozott fel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 16. szombat, 10:00

A BA-LU Eufórikusokban közreműködnek a budapesti szimfonikus zenekarok művészei. Lukácsházi Győző vezetésével a gyerekek a műsor első felében megismerkedhetnek a fuvolával, trombitával, klarinéttal, hegedűvel, nagybőgővel. Ezt követően, a koncert során, a megismert hangszereket az egyes szereplőkkel társítva, a gyerekek a szöveg mellett a zene nyelvén is követni tudják a történetet. Balogh Sándor zenéje, a történet varázsa és a különleges tolmácsolás kiváló lehetőséget nyújt ahhoz, hogy megszerettesse a gyerekekkel a klasszikus zene világát. Az előadást Kosztándi Orsolya, grafikus élő illusztrációja kíséri.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat