Program


BONNIE TYLER

BONNIE TYLER

Kilenc év után tér vissza Budapestre Bonnie Tyler. Az ikonikus brit rockénekesnő, legnagyobb slágereivel és új dalaival érkezik 2021. szeptember 11-én a Barba Negrába!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 11. szombat, 20:00

Kedves Jegyvásárló!

Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a még fennálló nemzetközi járványügyi helyzet miatt, valamint a külföldiek Európába, illetve az európai országok közötti beutazási korlátozások miatt, Bonnie Tyler magyarországi koncertje egy későbbi, új időpontban kerül megtartásra!

A produkciónak és nekünk is, mint szervezőknek az a célunk, hogy minden jegyvásárló részt tudjon venni az eseményen. Ezért kerül a budapesti esemény is egy olyan későbbi időpontra, amikor azt már zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani.

A 2021. június 18-án a Barba Negrába (1117 Budapest, Neumann János u. 2.) meghirdetett Bonnie Tyler koncert az eredeti helyszínen, 2021. szeptember 11-én kerül megrendezésre.

A megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendője, ígyazzal a koncert az új dátumon(2021. szeptember 11-én)látogatható.

Köszönjük türelmét és megértését, jó egészséget kívánunk!
Üdvözlettel:
Broadway Event Kft.

***

Védjegyévé vált, rekedtes hangjáról ismert énekesnő karrierje a ’70-es évek közepén indult, az „It's a Heartache” című dalával, ám az végső áttörést a ’80-as években érte el, amikor dalaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. A „Total Eclipse of the Heart”, a „Holding Out for a Hero” vagy az „If You Were A Woman (And I Was A Man)” című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó játszási listáin is szerepelnek.   

Ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei és életműdíjjal tűntették ki, dalai állandó szereplői sorozatok, filmek, musicalek betétdalaiként, 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között a Guinness-rekordok Könyvébe is és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki máig folyamatosan koncertezik és jelentet meg albumot. Tavaly tavasszal megjelent Between the Earth and the Starscímű albuma is ékes példa kifogyhatatlan energiáira.  

Nagyszerű zenekara élén Bonnie Tyler igazi rock-dívaként tündököl. Egyszerre energikus és megható élő koncertjei máig ámulatba ejtik rajongóit. Összes régi és új slágereit felvonultató budapesti koncertje egy felejthetetlen zenei csemegét ígér.

A 2020. június 19-i és a 2021. június 18-i koncertre megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra! 
Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.
Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

performansz - részvételi akció – koncert

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat