Program


Borból lett művészet: Cserna Szabó András és a Villányi Kékfrankos

Borból lett művészet: Cserna Szabó András és a Villányi Kékfrankos

A Borból lett művészet egy különleges felolvasóest-sorozat. Hét alkalom, hét szerző, hét mű, hét bor. Mert minden palack egy külön történet. A mai est vendége Cserna Szabó András író, valamint Debreczeni Mónika, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 23. csütörtök, 19:00

„Igyanak egy pohár villányi kékfrankost, élvezzék az izmos, életerős bor élénk savait, hagyják, hogy az érett, húsos, intenzíven gyümölcsös, főleg meggyes ízvilág birtokba vegye szájüregüket, és miközben az énekszóra és a virágesőre várnak, elmesélem a Titanic pékjének történetét, akinek életét a szesz mentette meg.”

A Vylyan Pincészet hét kortárs magyar írót és költőt kért fel arra, hogy merítsenek ihletet prémium boraikból. Az így született versek és novellák esszenciájából művészi rajzokat varázsolt az alkotó kéz, amelyek immár címkék formájában ékesítik a borospalackokat.

A Borból lett művészet egy különleges felolvasóest-sorozat. Hét alkalom, hét szerző, hét mű, hét bor. Mert minden palack egy külön történet.

A mai est vendége Cserna Szabó András író, valamint Debreczeni Mónika, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet birtokigazgatója.
Beszélgetőtárs:  Szabó Edit, újságíró, a Borsmenta főszerkesztője
Közreműködik: 

Jegytípusok:
Kóstoló: részvétel az esten és egy pohár bor
Borbarát: részvétel az esten, egy pohár bor, valamint egy palack művészi címkés Vylyan Villányi Kékfrankos, amit a helyszínen lehetőség lesz dedikáltatni a szerzővel

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat