Program


BQW 2/6 Szigeti Quartet

BQW 2/6 Szigeti Quartet

A Szigeti Quartet 2017-ben alakult friss formáció, melyben páratlan muzsikusok találtak egymásra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 31. vasárnap, 15:30

Műsor:

Schubert: c-moll vonósnégyes tétel D 103

d-moll vonósnégyes "Halál és a lányka" no. 14

A Szigeti Quartet 2017-ben alakult friss formáció, melyben páratlan muzsikusok találtak egymásra. Primáriusuk, Nagao Haruka számos nemzetközi verseny győzteseként (legutóbb a Gianluca Campociaro International Music Competition, 2016) és díjazottjaként (3. helyezés: Dominique Peccatte International Competition, Franciaország 2016, döntős: Lyon International Chamber Music Competition, Franciaország 2014)  2016 óta a Magyar Állami Operaház koncertmestere. A két belső szólam képviselője, Stankowsky Nóra (a 2010-es Montserrat Alavedra Kamarazenei Verseny I. helyezettje) az Operaház szólamvezetője, és Ludmány Dénes, 2007 és 2011 között a spanyol Quiroga Vonósnégyes tagja, ez időben a Zaragozai Zeneművészeti Főiskola (CSMA) kamarazene tanára,2018-ig az Operaház szólóbrácsása,majd 2018 óta a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja. Rózsa Richárd, az együttes csellistája, a MÁV Szimfonikusok cselló szólamvezetője, és a Chamber Orchestra of Europe állandó kisegítője, rendszeres fellépője a hazai és nemzetközi kamarazenei életnek. Eddig olyan partnerekkel játszott, mint Maxim Vengerov, Gulyás Márta, Rolla János vagy Gustav Rivinius.

Ajánlatunk


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Ajánló


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat