Program


Brémai Muzsikusok - Meseelőadás

Brémai Muzsikusok - Meseelőadás

Az előadást fergeteges tánc jelenetek, egyedi jelmezek, és izgalmas dallamok teszik varázslatossá!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 1. hétfő, 19:00

A BRÉMAI MUZSIKUSOK
Július 1. 19 óra
Esőnap Július 2.

Meseelőadás a Csillag Musical Társulat előadásában.
A Grimm testvérek klasszikus meséje alapján, mégis izgalmasan új köntösben elevenedik meg Cili a cica, Kircsi a kutya, Karatty a kakas és Szomi a szamár kalandjai.
A Brémai tehetségkutató felhívására útnak indul a négy sikerre és csillogásra vágyó házi állat, hogy mindannyian meghódítsák a zsűrit és a közönséget.
Hogy sikerül e nekik…? Kiderül a meséből!
Az előadást fergeteges tánc jelenetek, egyedi jelmezek, és izgalmas dallamok teszik varázslatossá!

Ajánlatunk


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Ajánló


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat