Program


Budai Pop Duó - Vitáris Iván és Balla Máté - Várkert akusztik

Budai Pop Duó - Vitáris Iván és Balla Máté - Várkert akusztik

A Budai Pop duo is búcsúzik a 2021-es IATP lemez dalaitól. Főleg azért, mert november óta már a stúdióban dolgoznak, hogy új dalokat írjanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 23. kedd, 19:00

Az este folyamán Balla Máté és Vitáris Iván mutatják meg, hogyan születtek/születnek eddigi és a zenekar jövőbeli dalai.

A Várkert Bazár rendezvénytermében most Budán nagyjából 60 cm-ről lehet megfigyelni milyen energiákat szabadít fel a duo.

Ajánlatunk


A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

Ajánló


A Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Évadnyitó előadása

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat