Program


Budapest Bár koncert Sopronban

Budapest Bár koncert Sopronban

Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2020. január 12-én, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban, a Széchenyi teremben a kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, valamint Németh Juci, Ferenczi György, Keleti András, Szűcs Krisztián és Mező Misi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 12. vasárnap, 19:00

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság - muzsika! A Budapest Bár koncertek mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni. Mi a boldogság recepje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák.

A Budapest Bár az utóbbi évtizedek legeredetibb magyar zenei produkciója, mely szívbemarkoló és szívderítő dalok feldolgozásaival méltán vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek, a folyamatosan frissülő és szerethető repertoárnak, és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár mára tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik, a világszinten is kiváló zenészek és az elsővonalbeli, tapasztalt, közönségkedvenc énekesek miatt lett mára az egyik legkeresettebb koncertzenekar.  A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Különleges zenei élményként, tökéletesen házasítják a különböző stílusokat.
 
A Budapest Bár vezetője Farkas Róbert virtuóz, sokoldalú talentumú hegedűművész. Az 5 kiváló zenész mellett 12 állandó tagja, énekese van a csapatnak, akik közül az egyes fellépésekre elfoglaltságuktól függően válogatnak. A jelenlegi énekesek: Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár – Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián és Tóth Vera.

A Budapest Bár 2019. végén lesz 12 éves. A 12 év alatt 10 albumot, valamint egy „BEST OF” lemezt jelentettek meg. Ez alatt az idő alatt a zenekar megközelítőleg 1000 koncerten adott különleges zenei élményt sok százezer embernek. Koncertjeik szármázastól, kortól, nemzettől függetlenül zsigeri szinten érintik meg, szórakoztatják és töltik fel élményekkel a hallgatóság lelkét.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Kortalan örömzene ez nyitott füleknek!
 
A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat