Program


CAMPUS ELEVEN bérlet

CAMPUS ELEVEN bérlet

Aug. 19 - szept. 19.
CAMPUS ELEVEN :: Debrecen-Nagyerdő

11+1 nap, a legnépszerűbb előadókkal!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 21. szerda, 14:00

A Campus Fesztiválra korábban megváltott bérletek automatikusan érvényesek a Campus Eleven minden napjára, bérletként!
BÉRLETÁR GARANCIA!

Amennyiben már meglévő Campus Fesztivál bérletedet a Campus Elevenre használod fel, garantáljuk, hogy a 2021-es Campus Fesztiválra ugyanolyan áron vehetsz bérletet, mint amennyiért a mostanit vetted! Amikor a Campus Eleven programsorozat megszervezése mellett döntöttünk, arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb alternatívát valósítsuk meg annak érdekében, hogy idén se maradjatok fesztivál élmények nélkül. A koncertek mellett számos kísérő rendezvénnyel is készülünk. A stadion melletti rendezvénytér, a HALL, a Nagyerdei Víztorony és a köztük lévő fás terület mind a rendezvény része, ahol a színes programkínálat mellett lámpion liget, sörkert és gasztro udvar épül. Hiszünk benne, hogy a veszélyhelyzet elmúltával a korábbi évekre jellemző fesztiválhangulatot – veletek együtt – idén is meg tudjuk majd teremteni!

Biztosak vagyunk benne, hogy a nyár második felében újra fesztivál hangulatot varázslunk a Nagyerdőre!

A szervezők

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat