Program


Carpathian Impressions

Carpathian Impressions

A Carpathian Impressions nagysikerű formáció a teltházas new yorki Carnegie Hall-ban adott koncertjük után először Magyarországon a Fertőrákosi Barlangszínházban tartja hazai fellépését.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 9. vasárnap, 20:00

Carpathian Impressions

A formáció Polgár Éva, Borbély László és Varga Gábor közreműködésével, a Kárpát-medence zenei örökséget mutatja be Liszt, Bartók, Kodály és a magyar népzene improvizációin keresztül.

A három zongorista fellépett többek között a los angelesi Zipper Hallban, a washingtoni Kennedy Centerben és a világhírű new yorki Carnegie Hallban, teltház előtt.
Az amerikai kritikusok egyhangúan éltették a koncert program minőséget és hihetetlen hangulatát.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat