Program


Carson Coma

Carson Coma

A Carson Coma egy fiatal, épphogy huszonévesekből álló életvidám banda. A gimis zenekarként indult együttes rajong a ‘60-as évek beatzenéje iránt, előtérben van náluk az orgona, a hatvanas évekbeli öltözködés és a vidámság, a dalok pozitív üzenete, a humor, a fiatalos bohóság.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 20:00

A Carson Coma egy fiatal, épphogy huszonévesekből álló életvidám banda. A gimis zenekarként indult együttes rajong a ‘60-as évek beatzenéje iránt, előtérben van náluk az orgona, a hatvanas évekbeli öltözködés és a vidámság, a dalok pozitív üzenete, a humor, a fiatalos bohóság. Ez lett az igazi védjegye a zenekarnak, rákontrázva az elmúlt évek sadboy-kultúrájára, Ők mindig vidámak, minden vidéki koncertet egyfajta osztálykirándulásként él meg a csapat, akik nem csak egy alkotói csoportként dolgoznak együtt, hanem baráti társaságként is.

A zenekar a Hangfoglaló program induló zenekari alprogramának 20 nyertese között tudhatta magát. A Kikeltető tehetségkutatón nyújtott teljesítményük alapján pedig mind a szakma, mind a közönség megismerte és megkedvelte a zenekart, akik a 4. Klipszemléről 4 díjat hoztak el, többek között a fődíjat is.
A program az NKA Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat