Program


Central Park West – New York-i Komédia
6

Central Park West – New York-i Komédia

A legtöbb ember csak akkor tudja meg, hogy mi is a boldogság, amikor megházasodik. Csakhogy akkor már késő... A New York-i komédia (alias Central Park West) a házasság intézményének tragikomédiája.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 19:00

Woody Allen: Central Park West – New York-i Komédia
A Pótszék Társulat előadásában

"A legtöbb ember csak akkor tudja meg, hogy mi is a boldogság, amikor megházasodik. Csakhogy akkor már késő... A New York-i komédia (alias Central Park West) a házasság intézményének tragikomédiája. Mit tegyen az ember, ha a sok év házasság után rájön,hogy minden tévedés körülötte, és más életet szeretne? Nos, a legegyszerűbb lehetőséget választja: a házasságtörést. Egy biztos, ez olcsóbb, mint a vásárlás, kevésbé veszélyes, mint egy extrém sport, és szórakoztatóbb a párterápiánál is. Csak ki ne derüljön ki ideje korán..."

Szereplők:

Woody Allen: Gulyás László
Phillys: Mogyoró Zsanett
Carol: Király Kata
Howard: László Ferenc
Sam: Bunyik Tamás
Juliet: Czégány Barbara
Amerikai producer: Varga László
Takarító nő: Hartyáni Katalin

Rendezte: Gulyás László
Fordította: Prekop Gabriella

Az előadás a Theatrum Mundi Színház és Irodalmi Ügynökség engedélyével jött létre.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat