Program


CHICAGO - musical két részben - a Vörösmarty Színház előadása

CHICAGO - musical két részben - a Vörösmarty Színház előadása

Minden idők legsikeresebb Broadway musicalje a Vörösmarty Színház élőzenekaros, lebilincselő előadásában, a világhírű férfi szoprán, Vásáry André közreműködésével!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 2. vasárnap, 20:30

Minden idők legsikeresebb Broadway musicalje a Vörösmarty Színház élőzenekaros, lebilincselő előadásában, a világhírű férfi szoprán, Vásáry André közreműködésével!
 
A fiatal, nagyratörő bártáncos nőcske, Roxie Hart lepuffantja szeretőjét, mert ígéretei ellenére nem egyengette halovány karrierjét. Roxie börtönbe kerül, ahol megismerkedik Velma Kellyvel, Chicago legragyogóbb csillagával. És ezzel kezdetét veszi a duplacsövű revü.
Roxie egy új világba csöppen, a börtönben valóra válhat minden álma: címlapsztori lehet belőle. Nem kell hozzá más, csak egy Morton Mama, akinek jó összeköttetései vannak, és egy korrupt sztárügyvéd, Billy Flynn. A siker titka Chicagóban: sok trükk, blöff, dohány, púder, charleston és all that jazz...

Érdekesség, hogy a musicalben – mely Hamvai Kornél és Varró Dániel bravúros fordításában kerül színre – Magyarországon most először, a Mary Sunshine-t megtestesítő Vásáry André a mű eredeti hangfekvésében énekli a betétdalokat.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Vásáry André… delejes bizarrsággal és kristálytiszta énekhanggal kelti életre Mary Sunshine-t, a megtört lelkekből kéjes és önelégült mámorral lakmározó újságírónőt… Túlmutatnak a megszokott musical sablonokon a kitűnően komponált zenés-táncos részek” – Török Ákos, Szinhaz.net
– Török Ákos, Szinhaz.net

Revüt látunk, igazi, elegáns, professzionális revüt; a díszlettől a fényfüggönyön át a tűsarkúig rendben van minden… A koreográfia nemcsak látványos, hanem összetett is: ironikus, jelentéses, érzelmeket, helyzetet, viszonyokat kifejező… Ezt minden "wanna-be" celebnek látni kéne.” – Csáki Judit, Revizor Online

Főbb szereplők: Varga Gabriella, Kiss Diána Magdolna, Sághy Tamás, Krisztik Csaba, Vásáry André, Váradi Eszter Sára
 
Rendező-koreográfus: Horváth Csaba

Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.

*Bővebb információ a kedvezményes jegyvásárlásról ide kattintva olvasható.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat