Program


Chick Corea: The Spanish Heart Band

Chick Corea: The Spanish Heart Band

Chick Corea 43 évvel a legendás My Spanish Heart album megjelenése után ismét flamenco- és latin ritmusok által fűtött zenészekkel veszi körbe magát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 1. hétfő, 20:00

Amióta Chick Corea először játszott a spanyol flamenco gitáros legendával, Paco de Luciaval, elkötelezett rajongója a latin jazz zenének. Kezdve a modern-klasszikus “Spain” című szerzeményével, folytatva az első Return to Forever albummal, rajta a „Sometimes Ago / La Fiesta”.

A madridi Jorge Pardo, aki Paco zenekarának eredeti tagja, szaxofonon és fuvolával csatlakozik, valamint Niño Josele, aki szintén Paco zenekarában játszott, az igazi flamenco gitárművészetet hozza a zenekarba. Michael Rodriguez trombitán, Steve Davis harsonán és kürtön játszik. A kubai Carlitos Del Puerto basszuson és a dobok mestere, Marcus Gilmore a gerince a ritmusszekciónak.

A flamenco tánc feltörekvő csillaga, Nino de los Reyes biztosítja a lábak tűzijátékát.

 

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

zenés játék két részben

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat