Program


CHILL GARDEN - All stars of slam 2

CHILL GARDEN - All stars of slam 2

Egy csipetnyi költészet, rap és színház egyvelege: Bárány Bence, Mészáros Péter és Borsos Bence különleges slam poetry estje egyszerre idézi meg a szerelmet, vagy épp annak hiányát, a mindennnapi élet prózaiságát, sok humorral, de még több aktuális témával megtámogatva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 5. csütörtök, 20:00

CHILL GARDEN - All stars of slam 2

20.00 óra
Műtárgyséta - 5 műtárgy a mulatságról

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

20.30 óra
Slam poetry est – Bárány Bence, Mészáros Péter, Borsos Bence

A slam poetry előadóművészet és költészet találkozása a színpadon: az előre megírt, három perces szövegek lüktető váltakozása vonultatja fel mindazt, amit csak szóban el tudunk képzelni.

Bárány Bence a Slam Poetry Országos Bajnokság többszörös második helyezettje és Slam Poetry Európa-bajnokság közönségdíjas. Grafikus, a VATES márka alapítója.

Mészáros Péter a Slam Poetry Szeged alapító-főszervezője, a Hadik slamtorna győztese, 2017 Országos Slam Poetry Bajnoka és a 2017-es Európa-bajnokság közönségdíjasa.

Borsos Bence – slammer. A tengerjáró hajók legjobb Steven Segalja, ő maga az úszó erőd, aki testén is önmagát hordja ruha helyett. A delirium tremens jár belé aludni, szövegei egyszerűen csak: őszinték.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat