Program


Chill Garden !Nosnach és Tenki Dalma közös estje

Chill Garden !Nosnach és Tenki Dalma közös estje

A ¡Nosnach (Kertész Endre és Móser Ádám) sokszínű, improvizatív zenéje, amely egyszerre idézi a tangót, a balkáni zenéket, a klezmert és a francia sanzont. Zenéjük az est során aláfesti, kiemeli vagy épp kontrasztot ad Tenki Dalma vers- és prózaválogatásához.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 20:00

¡Nosnach és Tenki Dalma közös estje.
Zene és szöveg találkozása, civódása, összefonódása, kölcsönös átértelmezése.

A ¡Nosnach (Kertész Endre és Móser Ádám) sokszínű, improvizatív zenéje, amely egyszerre idézi a tangót, a balkáni zenéket, a klezmert és a francia sanzont. Zenéjük az est során aláfesti, kiemeli vagy épp kontrasztot ad Tenki Dalma vers- és prózaválogatásához. Műsorukban dallamok és szavak olvadnak elválaszthatatlanul egybe, hogy játékos, fájdalmas, andalító és elgondolkodtató élményt szerezzenek a hallgatóságnak.
Egyszeri élmény!

Tenki Dalma – szabadúszó színésznő, jelenleg több színházban (Karinthy, Hps Kultszalon, Nyíregyháza, Trip hajó) és a Doktor Balaton tévés sorozatban játszik.

¡Nosnach - Minimál tangó New Yorktól Odesszáig. Kelet-európai sanzon. Kertész Endre (Lajkó Félix Band, Budapest Improvisers Orchestra, Programozott Sejthalál) csellista és Móser Ádám (Miquèu Montanaro duó, Szakértők Zenekar, Radnay – Kovács – Móser trió) zeneszerző és harmónikás együttese.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat