Program


Codex Régizene Együttes - Fejedelmi vigadalom

Codex Régizene Együttes - Fejedelmi vigadalom

Az együttes egyenesen Erdélyből érkezik, hogy bemutassa azt a különleges zenei világot, ami Erdélyt évszázadokkal ezelőtt jellemezte. Ebben népi-, török-, mű- és egyházzenei vonások ugyanúgy megtalálhatóak, ahogyan számos különleges hangszer is. És a kép a régi idők zenéjéről nem volna teljes, ha Győző bácsi közben nem mesélne arról, hogyan is zajlottak a fejedelmi udvarokban a vigasságok, mint is volt…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 9. szombat, 9:30

Az együttes egyenesen Erdélyből érkezik, hogy bemutassa azt a különleges zenei világot, ami Erdélyt évszázadokkal ezelőtt jellemezte. Ebben népi-, török-, mű- és egyházzenei vonások ugyanúgy megtalálhatóak, ahogyan számos különleges hangszer is. És a kép a régi idők zenéjéről nem volna teljes, ha Győző bácsi közben nem mesélne arról, hogyan is zajlottak a fejedelmi udvarokban a vigasságok, mint is volt szokásban a zene és a tánc akkoriban. Így egy koncertbe bújtatott kis időutazás ez a műsor.

Codex Régizene Együttes

Filip Ignác-fuvolák, furulyák, fuvolák, ének, művészeti vezető
Szabó Éva-fuvolák, furulyák, ütőhangszerek
Kovács László-hegedű, fidula, ének
Kovács Éva-hegedű, rebek, ének
Adorján Csaba-fidula, brácsa, kontra, ének
Lázár Zsombor-fidula, gordonka, ének
Szögyör Árpád- ének, nagybőgő, viola da gamba, ütőhangszerek

Műsorvezető: Lukácsházi Győző

Ajánlatunk


zenés party két részben

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat