Program


Colores del Tango

Colores del Tango

Táncszínházunk hangulatos előadásra invitálja Önöket.

Az est ízelítő a 20. századi Buenos Airesből tánccal és zenével. Az előadásban megjelenik a tradicionális tangó világa csakúgy, mint a ma divatos modern tangó, zenén és táncon keresztül visz el bennünket Buenos Aires fülledt nyári éjszakáiba, ahol a tangó különleges légköre még forróbbá teszi a hangulatot.

Az est sokéves Buenos Aires-i élményekre épül, melynek keretében a táncosok felvonultatják a tangó különféle arculatait. Mert ez a legtöbb érzelemmel telített tánc, amely lehet szenvedélyes, melankolikus, virtuóz, vagy akár vidám is. A táncosok koreográfiáiban néhány pillanatra megelevenednek a legmélyebb emberi érzések a színpadon, melyek a tangó mozdulatai nyelvén szólalnak meg.

A legbensőségesebb és legkifejezőbb tánc ez, Johanna, Santiago és Josip beszédes kompozíciói mégis felülemelkednek a "csupán" tangón, hármuk közt zajló történetükön keresztül igazi színházi élményt nyújtanak a nézőknek. A zenei aláfestést a Pesti Tangózenekar nyújtja, melynek különlegessége, hogy nagyrészt tangó táncosokból alakult, így tökéletesen interpretálják az eredeti tangó zenéket. Különlegességük a bandoneon, az eredeti tangóharmonika, mely a tangózene lelkét is jelenti.

Ajánló


DIDO egyike az Egyesült Királyság legsikeresebb előadóinak. Az énekesnő több mint 20 éves…

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten…

Ray Cooney: APA CSAK 1 VAN Két család, egy fiú, egy lány, egy…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat