Program


Concerto Armonico - C. P. E. Bach 230

Concerto Armonico - C. P. E. Bach 230

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 14. szerda, 19:00

C. P. E. Bach: D-dúr szimfónia, Wq 176
C. P. E. Bach:  D-dúr fuvolaverseny, Wq 13
SZÜNET
C. P. E. Bach: C-dúr szonatina, Wq 106
C. P. E. Bach: g-moll csembalóverseny, Wq 32

Bálint János (fuvola) Concerto Armonico Budapest (koncertmester: Homoki Gábor, művészeti vezető: Spányi Miklós)

Nem tudjuk, milyen érzés lehet Johann Sebastian Bach fiaként elhelyezkedni ugyanabban a szakmában, mint az apa. Mindenesetre Carl Philipp Emmanuel Bachnak sikerült, hiszen a 18. század második felének legjelentősebb német zeneszerzője vált belőle, aki 60 évnyi zeneszerzői munkásságának ideje alatt több mint 1000 művet komponált. A szerző műveinek kevés avatottabb előadója van, mint Spányi Miklós és a Concerto Armonico. Elég, ha arra gondolunk, hogy a svéd BIS Records segítségével lemezre vették C. P. E. Bach összes billentyűs versenyművét, elnyerve ezzel a magyar Gramofon-díjat. A Zeneakadémia hallgatóiból 1983-ban alakult régizenei együttes alapító művészeti vezetője Spányi Miklós. A zenekar jelenlegi tagjai frissen diplomázott zeneakadémisták, vezetőjük a Kelemen Kvartett tagjaként ismertté vált Homoki Gábor. Szólistaként Spányi Miklós mellett Bálint János fuvolaművész lép fel az este folyamán.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat