Program


Csaknekedkislány

Csaknekedkislány

A Csaknekedkislány magyar könnyűzenei formáció keserédes, elmúlt szerelmeket emlékét magasztaló és egyben megéneklő humoros világával sikerül koncertről koncertre táncra lejteni és mosolyra bírni közönségét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 4. péntek, 20:00

Bohózat, önirónia, humor, szerelem, lányok, fiúk, tánc. A '60as évek beatjeibe, a magyar '80asok hazai undergroundjába boruló szerelmi csalódás és lendületes tánczene budapesti klubokban érlelt házassága. 
A zenekar 2011-es alakulását követően - a dalszövegíró Csepella Olivér és a dalszerző Konsitzky Dávid kétszemélyes színpadi fellépésével induló, majd két további tag, Fatér Ambrus (dob) és Nagy Dávid (basszusgitár) bővülő - zenekar számos budapesti és vidéki klub illetve fesztivál koncerttel sikerült helyet találnia a magyar alternatív-underground színtéren.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat