Program


Családi Örömzene - Örömtánc

Családi Örömzene - Örömtánc

A Netz Produkció immáron több mint 7 éve fennálló egyedi társulat, amely professzionális táncosokból, zenészekből, illetve előadóművészekből alakult 2010-ben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 18. szombat, 18:00

A repertoár bőségét, sokszínűségét mutatja, hogy az egész estét betöltő előadásaik mellett interaktív gyerekműsorokat visznek színre, melyek bármely korosztály számára átdolgozhatóak, illetve akár az aktuális ünnepkörökhöz is könnyen kapcsolhatóak. Az egyik legsokoldalúbb társaság műfajában a magyarországi kultúrpalettán.
Céljuk a magas minőségi szórakoztatás.

Netz-es gyerekek

Nagy öröm, ha a felnőtt nem felejti el, hogy ő is volt gyerek, és még tud úgy örülni, nevetni, játszani, ahogy rég. Pláne, ha saját gyermekeivel teheti ezt meg!

Művészeti vezető, koreográfus: Lengyel Szabolcs – Micsi

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat