Program


Családi vasárnap: Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Családi vasárnap: Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Réka és zenésztársai igazi családi bulit tartanak, ahol a gyerekek szüleikkel együtt élvezhetik a dalokat, élhetnek át közös élményt, hiszen ahogy egy korábbi kedvenc dal is mondja: A család a legnagyobb kincs.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 16. vasárnap, 11:00

Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Életmesék címmel jelent meg 2019 októberében a kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar új albuma. 12 mese született, melyeket a háromgyermekes színésznő-édesanya, Farkasházi Réka jegyez, s melyek mindegyike egy-egy remek új dalhoz kapcsolódik. Játékosak, vidámak, vagy éppen elgondolkodtatóak. Az Életmesék turné koncertjein erről az albumról csendülnek fel dalok, de nem maradhatnak el korábbi nagy kedvencek sem. Réka és zenésztársai igazi családi bulit tartanak, ahol a gyerekek szüleikkel együtt élvezhetik a dalokat, élhetnek át közös élményt, hiszen ahogy egy korábbi kedvenc dal is mondja: A család a legnagyobb kincs.

A koncert előtt és után játszóházi programokkal várjuk látogatóinkat.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat